hierros y karbones için ürünler (3)

1,3-Dioksolan

1,3-Dioksolan

Moleküler formül: C3H6O2 Moleküler ağırlık: 74.1 CAS numarası: 646-06-0 EC numarası: 211-463-5 IUPAC adı: 1,3-Dioksolan EC adı: 1,3-Dioksolan
Saf Köken 100% Peru

Saf Köken 100% Peru

Peru, dünyanın en ormanlık ülkelerinden biridir; Peru'nun yarısından fazlası ağaçlarla kaplıdır ve bunun büyük bir kısmı Amazon tropik ormanıdır. Bu nedenle Peru, dünyanın en biyolojik çeşitliliğe sahip 10 ülkesinin arasında yer alıyor. Ne yazık ki, monokültür tarımı, madencilik, yol inşaatı ve yasadışı ağaç kesimi nedeniyle Peru'da ormansızlaşma ve orman bozulması ciddi sorunlardır. Kakao, agroforestry (orman tarımı) ortamında yetiştiği için, çiftçilere gelir elde etme fırsatı sunarken ormanları koruma ve biyolojik çeşitliliği koruma imkanı sağlar. Peru Ucayali kakao, organik olarak üretilmekte ve sertifikalandırılmaktadır; pestisit veya kimyasal gübre kullanılmamaktadır. Peru Ucayali kakao, Trinitario çeşitlerinden gelmektedir. Lezzet profili, dengeli bir çikolata gövdesi, düşük asidite, dikkat çekici karamel ve fındık tatları ile meyvemsi notalarla karakterizedir. Manuel toplama işleminden sonra, çiftçiler ıslak kakao çekirdeklerini merkezi bir fermantasyon ünitesine getirirler. Menşei: Peru Bölge: Orta Amazonas Çeşit: Trinitario İpuçları: Karamel, fındıklı, meyvemsi SKU: 5430002193212 PURO ÇİKOLATA: %100 kakao çekirdekleri Enerji: 550Kcal, 2300kJ Toplam yağ: 52g Doymuş yağ: 31g Karbonhidrat: 5g Şeker: 0g Protein: 15g Tuz: 0g
Komor Vanilyası Kökeni

Komor Vanilyası Kökeni

Komorlar, Mayotte ve Fransa'nın bağımsız üç adasından oluşan dört adadan oluşmaktadır ve Komorlar Birliği'ni (Büyük Komor, Anjouan ve Moheli) oluşturur. Büyük Komor, volkanik bir adadır. Adada ciddi bir su sıkıntısı yaşanmaktadır; volkanik kayalar suyu tutmaz ve çok az su kaynağı vardır. Ana ekonomik kaynak, vanilya yetiştiriciliğidir. 1930'ların öncesinde Komorlar'a tanıtılan vanilya, dört adada geleneksel bir şekilde yetiştirilmektedir. Bu kaprisli orkide, güzel bir çiçek salkımı sunar. Polinasyon, kadınlar tarafından şafak vakti manuel olarak gerçekleştirilir. İyi bir işçi, günde 1000 ila 1500 vanilya çiçeğini "evlendirir". Hasat zamanı geldiğinde, her bir kapsül, "teknik olgunlaşma" öncesinde tam olarak toplanır. Köken: Komorlar Bölge: Büyük Komor Çeşit: Planifolia İpuçları: Bitkisel, çiçeksi, tarhun SKU: 5430002193137 Hangi Poliol: 25g ° Enerji: 525Kcal, 2197kJ Toplam yağ: 49g Hangi Doymuş yağ: 30g Karbonhidratlar: 32g Hangi Şeker: 6g * Protein: 9g Tuz: 0g